Gastro tipy
Hovory o jídle jsou snad populárnější než o počasí. A příběhy lidí, kteří se rozhodli vařit jinak, už nejsou vzácným kořením. Inspirují vás?

Galerie
2 minuty čtení
Hovězí vývar vaří osm hodin. Bistro připomíná asijskou ulici a má pořád plno

5 minut čtení
Podniky v Praze jsou drahé, říká duo, které do nich vodí turisty. Teď otevře vlastní

4 minuty čtení
Na velkou gastronomii není doba, běžný Čech 800 korun za jídlo nedá, říká podnikatel

6 minut čtení
Obdivuju všechny šéfkuchaře, situace v gastru je kvůli cenám žalostná, říká Besky

5 minut čtení
Brňané získali gastronomického Oscara za ryby. "Ocenění nás vystřelilo z bot," říkají

Galerie
7 minut čtení
"Losos je mořské prase." Kuchař roku Čížek raději candáta na šalvěji a za lepší cenu

Galerie
1 minuta čtení
Bistro na zámku. V Rychnově ho otevřela bývalá vládní letuška, peče tu sachr s pepřem

Galerie
9 minut čtení
Na jejich bůček se v Brně stojí fronty. Do žemle dávají i svíčkovou na smetaně

Galerie
2 minuty čtení