Gastro tipy
Hovory o jídle jsou snad populárnější než o počasí. A příběhy lidí, kteří se rozhodli vařit jinak, už nejsou vzácným kořením. Inspirují vás?
Galerie
2 minuty čtení
Hovězí vývar vaří osm hodin. Bistro připomíná asijskou ulici a má pořád plno
5 minut čtení
Podniky v Praze jsou drahé, říká duo, které do nich vodí turisty. Teď otevře vlastní
4 minuty čtení
Na velkou gastronomii není doba, běžný Čech 800 korun za jídlo nedá, říká podnikatel
6 minut čtení
Obdivuju všechny šéfkuchaře, situace v gastru je kvůli cenám žalostná, říká Besky
5 minut čtení
Brňané získali gastronomického Oscara za ryby. "Ocenění nás vystřelilo z bot," říkají
Galerie
7 minut čtení
"Losos je mořské prase." Kuchař roku Čížek raději candáta na šalvěji a za lepší cenu
Galerie
1 minuta čtení
Bistro na zámku. V Rychnově ho otevřela bývalá vládní letuška, peče tu sachr s pepřem
Galerie
9 minut čtení
Na jejich bůček se v Brně stojí fronty. Do žemle dávají i svíčkovou na smetaně
Galerie
2 minuty čtení