Gastro tipy
Hovory o jídle jsou snad populárnější než o počasí. A příběhy lidí, kteří se rozhodli vařit jinak, už nejsou vzácným kořením. Inspirují vás?
![Hovězí vývar vaří osm hodin. Bistro připomíná asijskou ulici a má pořád plno Hovězí vývar vaří osm hodin. Bistro připomíná asijskou ulici a má pořád plno](https://cdn.xsd.cz/original/e32203c982183fd387abf15d4a5a6118.jpg)
Galerie
2 minuty čtení
Hovězí vývar vaří osm hodin. Bistro připomíná asijskou ulici a má pořád plno
![Podniky v Praze jsou drahé, říká duo, které do nich vodí turisty. Teď otevře vlastní Podniky v Praze jsou drahé, říká duo, které do nich vodí turisty. Teď otevře vlastní](https://cdn.xsd.cz/original/893648a4f4a63e788711927a15dd0470.jpg)
5 minut čtení
Podniky v Praze jsou drahé, říká duo, které do nich vodí turisty. Teď otevře vlastní
![Na velkou gastronomii není doba, běžný Čech 800 korun za jídlo nedá, říká podnikatel Na velkou gastronomii není doba, běžný Čech 800 korun za jídlo nedá, říká podnikatel](https://cdn.xsd.cz/original/edadbbff884c399fa429e950b021fd9f.jpg)
4 minuty čtení
Na velkou gastronomii není doba, běžný Čech 800 korun za jídlo nedá, říká podnikatel
![Obdivuju všechny šéfkuchaře, situace v gastru je kvůli cenám žalostná, říká Besky Obdivuju všechny šéfkuchaře, situace v gastru je kvůli cenám žalostná, říká Besky](https://cdn.xsd.cz/original/c5d25c3bf00d38f6982b26e5b3f78b98.jpg)
6 minut čtení
Obdivuju všechny šéfkuchaře, situace v gastru je kvůli cenám žalostná, říká Besky
![Brňané získali gastronomického Oscara za ryby. "Ocenění nás vystřelilo z bot," říkají Brňané získali gastronomického Oscara za ryby. "Ocenění nás vystřelilo z bot," říkají](https://vyber-cdn.xsd.cz/uploads/small_ryby_72c7f5da99.jpg)
5 minut čtení
Brňané získali gastronomického Oscara za ryby. "Ocenění nás vystřelilo z bot," říkají
!["Losos je mořské prase." Kuchař roku Čížek raději candáta na šalvěji a za lepší cenu "Losos je mořské prase." Kuchař roku Čížek raději candáta na šalvěji a za lepší cenu](https://cdn.xsd.cz/original/ec385503de3a391a982574b1b7446332.jpg)
Galerie
7 minut čtení
"Losos je mořské prase." Kuchař roku Čížek raději candáta na šalvěji a za lepší cenu
![Bistro na zámku. V Rychnově ho otevřela bývalá vládní letuška, peče tu sachr s pepřem Bistro na zámku. V Rychnově ho otevřela bývalá vládní letuška, peče tu sachr s pepřem](https://cdn.xsd.cz/original/2e43091a978e33e891037f9860e92c08.jpg)
Galerie
1 minuta čtení
Bistro na zámku. V Rychnově ho otevřela bývalá vládní letuška, peče tu sachr s pepřem
![Na jejich bůček se v Brně stojí fronty. Do žemle dávají i svíčkovou na smetaně Na jejich bůček se v Brně stojí fronty. Do žemle dávají i svíčkovou na smetaně](https://cdn.xsd.cz/original/a38a09b3867230c794a4ab4b3e3cb51b.jpg)
Galerie
9 minut čtení
Na jejich bůček se v Brně stojí fronty. Do žemle dávají i svíčkovou na smetaně
![Potkali se na dovolené, dnes spolu vaří tuniskou kuchyni podle rodinných receptů Potkali se na dovolené, dnes spolu vaří tuniskou kuchyni podle rodinných receptů](https://cdn.xsd.cz/original/b59b780e0dac3023b21fdb93a8d3ae24.jpg)
Galerie
2 minuty čtení